over leve maandag

Hey!Ik ben Liese en na een burn-out/bore-out diende ik mijn ontslag in, dat vormt sindsdien de basis van heel wat veranderingen in mijn leven. Een soort van emotionele katalysator zeg maar. 
In 2017 begon ik met werkwoord.blogspot.be als online dagboek te schrijven over mijn zoektocht naar werk.

Later vormde ik het hier om naar leve maandag want op maandagochtend fluitend uit bed stappen,  is voor mij het bewijs dat je met plezier gaat werken. En dát is het doel. Tegelijk zie ik maandag als het begin van telkens opnieuw een verse start. Er valt steeds moed te bespeuren, frisse inzichten, een nieuwe kans (om bij te leren). Want ik merkte de afgelopen jaren dat miljoen veel afwisseling me ligt, ze noemen dat ook wel een multipotentialite of creatieve generalist. 

Met leve maandag hoop ik (het begin van) de week voor jou te verzachten. Dit door je te inspireren om misschien zelf aan de slag te gaan met een kerstkrans, een blik achter de job-schermen te bieden, jou laten kennismaken met jonge ondernemers.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Je kan levemaandag volgen via de nieuwsbrief, gewoon hier even klikken. Berichten verschijnen steeds op maandag - momenteel houd ik geen vaste planning aan en is dit een slow blog.

Reacties

Back To Top