omschrijf jezelf in zes woorden


11 paar schouders vinden welgekomen rust.
Geen voorwerp tonen dat typerend is voor jou of in kleine groep zoeken naar gemeenschappelijke delers als kennismaking. Sandrine verkiest schrijf een verhaal in zes woorden, omschrijf jezelf. 

Alle hoofden buigen zich over hun schrift. Ze wiebelen in verwondering, tillen, zuchten, turen naar buiten. Misschien komt daar wel iets voorbijwaaien dat ze kunnen vatten op het witte blad. Dit is hét startschot. Klaar om zich te verliezen en met winst buiten te stappen. 

Ik kruip eerst in mijn hoofd, pas daarna in mijn pen. Dinsdag en gisteren ook al een introductie. Toen viel een job te winnen. Ze hebben iets voor ogen maar ze zien me niet. Niet echt. Ik ben een manusje van alles. Ik ben veel veel veel maar niets voor jullie. Het is niet erg.

'Misschien heb ik iets te vertellen'. 'Ik werk voor de Genkse jeugd'. 'Ik schrijf graag zoals ik schilder'Dan is het aan mij. 'Een duizendpoot die vele wegen bewandelt'. Het levert een aanknopingspunt voor een gesprek én middagmaal, want tijdens de pauze spreekt een cursiste me aan. Hier is het anders. Ik ben gezien!

Reacties

Een reactie posten

je reactie wordt weldra verwerkt, gebruik 'naam/url' voor een link naar je blog/website. vink 'melding sturen' aan om een melding te krijgen bij vervolgreacties.

Back To Top