over

Naast paspoorten is het (tijdelijk) verlies van bankkaart, gsm, bril, sleutels, handschoenen,... een vaakvoorkomend euvel in mijn bestaan als chaotische planner. Verder ben ik iemand die veel balletjes in de lucht wilt houden. Gelukkig kom ik altijd op mijn pootjes terecht. 

In het zesde leerjaar was archeoloog één van mijn vele droomjobs. Maar juffrouw Chris vond dat daar écht geen toekomst in zat. En dus studeerde ik in 2011 af als klinisch psycholoog aan Universiteit Gent en vragen mensen zich sindsdien wel eens luidop af of ik hun gedachten kan lezen en/of durven wildvreemden zomaar hun levensverhalen voorleggen. Ik vind dat prima. Om met een omweg te zeggen: welkom hier!

waarom 'leve maandag'
Begin 2016, toen uitgevallen op mijn werk door een burnout/boreout, droomde ik van uitkijken naar maandag. Want dat stond synoniem voor met plezier gaan werken. Vijf maanden later diende ik mijn ontslag in en startte project job: de verzameling van een hoop ervaringen door allerhande baantjes en beroepen uit te proberen. Ik harkte al mijn moed bijeen en ging gewoon testen als vrijwilliger, als interim, op eigen initiatief. Als medewerker op een klantendienst, als zorgleerkracht, inventaris,... 

Hier begon ik, eerst onder 'werkwoord.blogspot.com', begin 2017 verslag uit te brengen over de zoektocht van de goedbetaalde baan in de lijn van mijn diploma zonder voldoening richting droomjob(s). En ook wel 'mezelf', al klinkt dat soms wat melig. Steeds opnieuw heel vastberaden om uit te vinden: wat werkt wel, wat niet? 

Daarom luidt maandag hier het begin van telkens opnieuw een nieuwe, verse start. Het is het wekelijks drukken op de reset-knop, alle beslommeringen verdwijnen, ALLES kan plots weer! Er valt steeds frisse moed voor bepaalde voornemens, avonturen en projecten te bespeuren. 
blijf op de hoogte van alle nieuwigheden door hier te klikken.

Back To Top