6.10.17

lezen over andermans leven

Iedere vrijdag om de twee weken vind je hier iets over een boek of een film. Momenteel ben ik verschillende verhalen tegelijk aan het lezen maar nog niets is afgerond. Verder heb ik een aantal films gezien, maar ze vielen wat tegen. Zo leek me What happened to monday gezien de titel hier perfect te passen, maar het is geen aanrader.

Vandaag is ook een beetje een luie dag. Misschien heb ik zelfs met een luie week te maken.
Ik ga dat nu vermommen door te zeggen: vandaag kan je lezen over andermans nieuw begin!
Vier vrouwen die helemaal anders dan elkaar (en mij) schrijven, maar dat maakt het leuk om te delen, toch? En zo vermoeden jullie helemaal niets.

Annasblogeenjaarertussenuit

Ann(a) kwam hier in den beginne reeds lezen en reageren. Noem haar een doorgedreven woordkunstenaar, een puzzelaar van letters om de dinges des levens te beschrijven. Vaak poëtisch. Voor veel meer moois moet je gewoon haar blog lezen.

Anneliefs

Annelies ontdekte ik via Twitter, met de tagline 'eigen liefde eerst'. Ze schrijft met de nodige portie humor (en tegelijkertijd heel fragiel) over het leven na een burnout en hoe ze dat leven anders is gaan aanpakken. Door zich met veel liefde te ontfermen over een moestuin bijvoorbeeld.

Visueel vertaler

Frouke kennen jullie intussen wel. Zij ondervond aan den lijve wat een boreout met zich meebrengt, en schreef er nadien een boek over. Tegelijk koos zij voor een heel ander pad, waarbij ze illustreert, workshops mindmappen of trainingen geeft. 

Emoshit

Sara is 1/2e van de blog Emoshit, die ze samen met haar zus Zita* beheert. Ze hebben beide soms nogal gekke kronkels wat tot bizarre verhalen kan leiden, maar ik kan dat wel appreciëren (en ze weten je altijd aan het lachen te brengen).

* Auteur van het boek dat ik nu aan het lezen ben, 'het wordt spectaculair, beloofd'. Kom over twee weken nog eens terug voor de bespreking! Ik zal mijn luiheid de baas blijven, beloofd.

Veel leesplezier!

laat een reactie achter

  1. Er valt een verrassing uit deze maandagse lucht. Dankjewel, Liese.

    BeantwoordenVerwijderen

je reactie wordt weldra verwerkt, gebruik 'naam/url' voor een link naar je blog/website. vink 'melding sturen' aan om een melding te krijgen bij vervolgreacties.

LEVE MAANDAG!. * BLOG DESIGN BY Labinastudio.