wat is atelier plezier

Altijd jaloers geweest op mensen wiens ene talent zo overduidelijk was: ik pleit schuldig.
Iemand die prachtig piano speelt, de allerbeste is in rekenen, of de mooiste tekeningen maakt.
Alleen... mezelf kan ik nooit in één of een beperkt aantal vakje(s) categoriseren, ben ik in heel wat dingen goed maar in niets bijzonder. Mijn interesse voor bepaalde zaken blijven niet eeuwig overeind. Er staan vaak 58954827 dingen op mijn to- dolijstje om uit te proberen, gaande van handletteren tot muurklimmen. Ik zit gewoon anders in elkaar.

En dat is precies waar atelier plezier voor dient: tot honderdmaal toe nieuwe creatieve opdrachten en/of hobby's uitproberen. Bijleren en verkennen staan centraal, net als mijn nieuwsgierigheid voeden (zelfs klungelen mag). Met plezier als aanvoerder!

Neem HIER een kijkje in het atelier. Ik heb er zo goed mogelijk opgeruimd.
Back To Top