dienstmededeling: nieuw!

wolken

Ondertussen is de zomervakantie ruim halfweg en lijkt het alsof we nooit iets anders deden dan genieten van het mooie weer, wandelingen maken in het late avondlicht, zwempartijen houden en sippen van frisse cocktails. Ongepland was deze blog ook een hele tijd out of office, om ruimte te bieden aan nieuwigheden. Nu gids ik je graag doorheen mijn rariteitenkabinet* en toon je wat er allemaal anders is. Spanneeeeend!

* Voor alle duidelijkheid: hiermee doel ik niet op een ruimte vol opgezette (exotische) dieren.

een andere blognaam

Werkwoord is niet meer, leve maandag! Toen ik ziek was ontstond een eerste vaag idee rond maandagen. Hoe het een droom was om, in tegenstelling tot hoe de dag standaard beleefd wordt, uit te kijken naar het begin van de week, als symbool voor telkens nieuwe starten, inzichten én mogelijkheden. Dat vormt in een notendop de versgebakken basis voor deze blog

blogritme

Met een nieuwe blog wil ik een ritme introduceren: IEDERE maandag kan je hier vanaf nu iets nieuw lezen. Zo weten jullie wat/wanneer te verwachten en tegelijk geeft dit structuur voor mij als chaotische planner. Win-win!

EDIT 29/10/2017: Vanaf morgen ga ik voorlopig een pauze nemen van de wekelijkse maandagblogs. Bij de start van mijn schrijfavontuur, werkwoord.blogspot.be, volgden de berichten ook niet volgens een ritme. Hoewel ik heel graag iemand wil zijn die iedere week (hallo columnleven!) of liever nog vaker blogs deelt, voelt dat (nu) niet juist. Het mag niet als een verplichting aanvoelen. Als ik aanvoel dat het goed zit en het schrijven uit het toetsenbord rolt, dan vinden jullie zeker een maandagmail in jullie inbox :) Alleen dus even niet iedere week, maar soms.

inschrijven voor e-mails

Je kan een persoonlijk geheugensteuntje aanmaken als je little grey cells niet bijzonder goed functioneren of graag af en toe e-mails ontvangt. Had je je al ingeschreven (danku mama!), hoef je dat niet opnieuw te doen.


project job en atelier plezier

Project job (waar steeds een nieuw beroep of vrijwilligerswerk centraal staat) blijft bestaan. Hobby's en andere creativiteiten vind je vanaf nu terug onder een aparte rubriek: atelier plezier.

Carrie, sex and the city

en? en? en??!
Moraal van het verhaal: tijdens uw koffiepauzes, lunchboxmomenten en onnuttige vergaderingen staat leve maandag paraat (want ook een sprankelende mobiele versie). Verder was het weer harde labeur achter de schermen maar ik ben best trots op mezelf/het resultaat! Toch wil ik met groot ongeduld en een bang hart weten: wat vind jij ervan?

Reacties

 1. Zit mooi in elkaar, ik kom zeker af en toe eens meelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snel reageren is nog een werkpunt, dankjewel voor het compliment!

   Verwijderen
 2. Ooh ik ben benieuwd naar wat er nog gaat komen; ik kijk alvast uit naar je volgende blogposts! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn om dat te horen van een trouwe lezer :)

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Blij om te lezen dat de naam bevalt, dat maakt het nadenken/twijfelen ervan meer dan goed!

   Verwijderen

Een reactie posten

je reactie wordt weldra verwerkt, gebruik 'naam/url' voor een link naar je blog/website. vink 'melding sturen' aan om een melding te krijgen bij vervolgreacties.

Back To Top