7.8.17

dienstmededeling: nieuw! verbeterde formule

Ondertussen is de zomervakantie ruim halfweg en lijkt het alsof we nooit iets anders deden dan genieten van het mooie weer, wandelingen maken in het late avondlicht, zwempartijen houden en sippen van frisse cocktails. Ongepland was deze blog ook een hele tijd out of office, om ruimte te bieden aan nieuwigheden. Nu gids ik je graag doorheen mijn rariteitenkabinet* en toon je wat er allemaal anders is. Spanneeeeend!

* Voor alle duidelijkheid: hiermee doel ik niet op een ruimte vol opgezette (exotische) dieren.

wolken

een andere blognaam

Werkwoord is niet meer, leve maandag! Toen ik ziek was ontstond een eerste vaag idee rond maandagen. Hoe het een droom was om, in tegenstelling tot hoe de dag standaard beleefd wordt, uit te kijken naar het begin van de week, als symbool voor telkens nieuwe starten, inzichten én mogelijkheden. Dat vormt in een notendop de versgebakken basis voor deze blog

blogritme

Met een nieuwe blog wil ik een ritme introduceren: IEDERE maandag en vanaf 11/08 om de week ook op vrijdag** kan je hier vanaf nu iets nieuw lezen. Zo weten jullie wat/wanneer te verwachten en tegelijk geeft dit structuur voor mij als chaotische planner. Win-win!

** vrijdag is een tweede maandag!

inschrijven voor e-mails

Je kan een persoonlijk geheugensteuntje aanmaken als je little grey cells niet bijzonder goed functioneren of graag af en toe e-mails ontvangt. Had je je al ingeschreven (danku mama!), hoef je dat niet opnieuw te doen.


project job en atelier plezier

Project job (waar steeds een nieuw beroep of vrijwilligerswerk centraal staat) blijft bestaan. Hobby's en andere creativiteiten vind je vanaf nu terug onder een aparte rubriek: atelier plezier.

Carrie, sex and the city


little grey cells

Een kleine primeur: na 6 maanden vond ik een bestemming voor deze pagina/rubriek, HOERA! Het doel bestaat er in jullie expliciet te betrekken bij nieuwe projecten of hobby's. Tegelijk geldt het als een algemene, voor eeuwig geldende warme oproep naar jullie.

reageren, graag

Hoewel het schrijven de intrinsieke motivatie bevordert, doet een teken van leven uit de buitenwereld** mijn ogen fonkelen. Want geef toe, jij  als stem van jouw generatie zit toch vol boeiende ideeën?

** Wist je dat reageren volledig anoniem kan (ik kan het nooit achterhalen, enkel is een soort van blokkade ingebouwd mocht iemand echt heel lelijke dingen willen zeggen)

en? en? en??!
Moraal van het verhaal: tijdens uw koffiepauzes, lunchboxmomenten en onnuttige vergaderingen staat leve maandag paraat (want ook een sprankelende mobiele versie). Verder was het weer harde labeur achter de schermen maar ik ben best trots op mezelf/het resultaat! Toch wil ik met groot ongeduld en een bang hart weten: wat vind jij ervan?

laat een reactie achter

 1. Zit mooi in elkaar, ik kom zeker af en toe eens meelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snel reageren is nog een werkpunt, dankjewel voor het compliment!

   Verwijderen
 2. Ooh ik ben benieuwd naar wat er nog gaat komen; ik kijk alvast uit naar je volgende blogposts! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn om dat te horen van een trouwe lezer :)

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Blij om te lezen dat de naam bevalt, dat maakt het nadenken/twijfelen ervan meer dan goed!

   Verwijderen

je reactie wordt weldra verwerkt, gebruik 'naam/url' voor een link naar je blog/website. vink 'melding sturen' aan om een melding te krijgen bij vervolgreacties.

LEVE MAANDAG!. * BLOG DESIGN BY Labinastudio.