dienstmededeling: over project job en een doctoraat

Achter de schermen werd hier hard gewerkt, gezwoegd zelfs (dat had weinig te maken met de tropische temperaturen). Nu mag het gordijn omhoog, de smartphones op stil en de lichten gedimd.


update project job
Ik werkte projecten bij die (lang) achter de rug zijn: welkom aan alle toeristenmindfulness, yoga met Liese en helpen op mijn eigen lagere school.
Een opmerkzame lezer constateert dat de berichten gemarkeerd zijn met een datum in het verleden. Ja dat noemen we cheaten. Maar ongeduld spoorde me aan en ik wil met een schone lei beginnen. Voor mij werkt het, hopelijk voor jou ook (veel speurplezier!)

Wat passeerde er nog de revue, maar werd niet beschreven...

1. online cursussen van de VDAB
... over 'personeels- en loonadministratie basis'. Die was zo ongelooflijk saai dat mijn hersenen dreigden af te brokkelen en er niets vrolijk over te schrijven viel.
... over de basis van boekhouding (zie personeels- en loonadministratie basis)
... over de basis van Word en Excel, mogelijk nuttig als opfrissing voor sollicitaties
... over starten met je eigen zaak (niet conform de laatste wetgevingen, helaas). Dit lijkt interessant!
... Frans. De cursussen bieden 3 maanden toegang, maar procrastinatie was mijn vriend. Het plan is om deze taal op een later moment aan te scherpen. Of kan men dat eveneens categoriseren als 'uitstellen'?

Wist je dat VDAB gratis online cursussen aanbiedt, zowel voor werkzoekenden als werknemers?
2. het verkopen van spullen op tweedehands waaronder een retro luster die ik met winst verkocht!
3. mensen uit mijn omgeving advies geven over hun cv

nieuwe project(en) job

Heel toevallig vond ik een vacature voor een doctoraat. Het is absoluut niet mijn intentie een extra academische graad te behalen, het is de vraag of dit een goede voedingsbodem kan zijn voor een nieuw project. Ik heb contact opgenomen en wacht nu bang/hoopvol af. Het onderzoek wordt omschreven als '... een project dat als doel heeft om talentontwikkeling te stimuleren en aangepast onderwijs en begeleiding te voorzien voor kinderen en jongeren met sterke cognitieve vaardigheden'.

Tot zover deze dienstmededeling.

Reacties

 1. Ik geniet elke keer van het verhaal op je blog. Out of the box en zinvol. Thx
  Bie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thumbs up!
  Keep on moving (and writing) :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Even pauze, herbronnen (je gaf me inspiratie!) en dan een nieuwe start :)

   Verwijderen

Een reactie posten

je reactie wordt weldra verwerkt, gebruik 'naam/url' voor een link naar je blog/website. vink 'melding sturen' aan om een melding te krijgen bij vervolgreacties.

Back To Top